Fagområder og priser

 

4.jpgUanset om Deres sag har et langt sagsforløb, er kompliceret eller involverer et større pengebeløb – eller om der er tale om en mindre, men ikke desto mindre, for Dem, vigtig sag, er Juristerne klar til at påtage sig opgaven. Vi indgår gerne aftaler om tilbud i ”småsager”, og vi lytter naturligvis, hvis der er særlige behov.

Benyt sidemenuerne til at klikke videre og se, hvilke sagstyper vi beskæftiger os med.

Tager De kontakt til os, og ønsker De, at vi skal løse en opgave eller yde relevant rådgivning, påbegyndes sagsforløbet med klarlægning af sagsgenstand og afklaring af sagens nærmere omstændigheder.

Den indledende kontakt, hvor mulighederne for løsning af opgaven afklares, sker uden beregning. De vil derfor aldrig opleve at modtage en uventet eller på anden måde urimelig opkrævning fra Juristerne. Vi bestræber os altid efter at indgå en klar og tydelig aftale om prisen for sagsforløbet - og ingen sag er for lille til at blive taget op.

Visse opgaver takseres efter standardpriser, men sagsforløb, hvori der helt undtagelsesvist ikke er indgået aftale om pris, honoreres der med en timepris på 400-800 kr. efter opgavens art, omfang og sagens omstændigheder i øvrigt.Juristerne

C/o: Johan Lisberg Jensen
Østre Havnegade 40, 9. 5,
9000 Aalborg

Tlf.:  22 59 25 16
E-mail: kontakt@juristerne.dk


CVR: 35351825
Registreringsnummer: 7836
Kontonummer: 1204627