Virksomhedsrådgivning, markedsførings- og forbrugerret m.v.

 

Driver du virksomhed, hvor din omsætning afhænger af markedsføring og salg til forbrugere, yder Juristerne professionel, juridisk vejledning på både køberetten-, forbrugerretten- og markedsføringsrettens område.

Vi yder naturligvis også hjælp, hvis Jeres erhvervsmæssige virke drejer som om salg til andre end forbrugere.

Uanset om man er en mindre handelsdrivende med fast handelssted eller en større virksomhed med omfattende onlinesalg, kan de juridiske udfordringer være betydelige og mange.

Er der tvivl om fortolkningen af en konkret lov, håndteringen af en aftale eller ønsker I hjælp til udfærdigelse af vigtige dokumenter eller skrivelser, yder vi hjælp hertil. Skal der eksempelvis bruges skrivelser til din hjemmesides almindelige forretningsbetingelser – eller skal der udfærdiges en vigtig kontrakt mellem Dem og Deres leverandør, yder vi kompetente, juridiske løsninger hertil.

Juristerne har bred erfaring med håndtering af markedsføringsretlige og forbrugerretlige dokumenter, herunder håndtering af forretningsdokumenter og udfærdigelser af almindelige forretningsbetingelser til brug ved salg af varer eller tjenesteydelser. Juristerne

C/o: Johan Lisberg Jensen
Istedgade 10, 2. Th.
9000 Aalborg

Tlf.:  22 59 25 16
E-mail: kontakt@juristerne.dk


CVR: 35351825
Registreringsnummer: 7836
Kontonummer: 1204627