Om Juristerne

 

8.jpgJuristerne ejes og drives af cand.jur. Johan Lisberg, og tilknyttet er et vekslende team af jurister, erhvervsjurister, eksterne konsulenter og ad-hoc ansatte, herunder juridiske assistenter.

Juristerne har en fast tilknyttet byggesagkyndig, bygningsingeniør Arne Sørensen, der benyttes som ekstern konsulent til særligt lejeretlige opgaver. Arne har årtiers erfaring inden for boligområdet, herunder arbejde med e-mærker, tilstandsrapporter, byggesagkyndig gennemgang af fast ejendom m.v. Samarbejdet betyder, at Juristerne – hvis der er behov for det - til enhver tid kan sikre, at klienter i lejeretssager og sager om fast ejendom, kan indhente relevant og effektiv bistand, som ellers ligger uden for Juristernes fagområde, og i øvrigt til en konkurrencedygtig pris. Arne Sørensens oplysninger kan ses under 'Referencer'.

Juristerne bestræber sig på at være alle-mands-sagføreren, der hjælper både direktøren og den ufaglærte, der står uden job. Vi ønsker at tilbyde juridisk bistand og rådgivning i øjenhøjde og i øvrigt til priser, hvor alle kan være med. Det er os, der tager ”småsagen”, som det dyre advokatfirma, ikke ønsker at tage, eller som det ikke kan svare sig at hyre. 

For at se nærmere om medarbejdere og profilkompetencer, klik på linket 'Hvem er vi?', øverst, i venstre side.Juristerne

C/o: Johan Lisberg Jensen
Østre Havnegade 40, 9. 5,
9000 Aalborg

Tlf.:  22 59 25 16
E-mail: kontakt@juristerne.dk


CVR: 35351825
Registreringsnummer: 7836
Kontonummer: 1204627