Hvad siger kunderne?

 

 


 

Jeg fik hjælp af Johan fra Juristerne, og han var bare fantastisk! Jeg har i dag fået løst min sag - det var aldrig gået uden hans hjælp. Tusind tak!

Susie Stauenberg Klitsgaard, Glumsø

 


 

Jeg blev henvist til Johan fra Juristerne, da jeg modtog min flytteopgørelse fra min nu tidligere udlejer, der bestemt ikke var nem at have med at gøre. Han sørgede for både henvendelse til udlejer, flyttesyn og afslutning af min sag.

Billig service og god personlig behandling. Jeg giver mine varmeste anbefalinger!

Ruth H., Hals.

 


 

Jeg fik hjælp med min seneste kontrakt, da jeg skulle flytte fra Aalborg til København. Efter at par dårligere oplevelser med tidligere udlejere, var jeg obs på at få hjælp inden jeg kastede mig ud i en ny lejekontrakt.  Jeg fik faktisk hjælp til både fraflytningen af den gamle lejlighed og råd med på vejen mht. den nye kontrakt.

Professionel rådgivning, venlig og imødekommende til en pris der er til at betale.

Per Baadsgaard, Østerbro, København

 


 

Juristerne forestod skrivelserne til vores almindelige forretningsbetingelser, der nu bruges til onlinesalget af en e-væske på én af vore hjemmesider.

Vi indgik en aftale om juridisk rådgivning, udfærdigelse af salgs- og forretningsbetingelserne og en skabelon til lignende fremtidige projekter. I skrivende stund står Juristerne for vores kontrakter med både leverandører og samarbejdspartnere.

Vi er meget tilfredse med arbejdet, og har i Juristerne fundet vores faste juridiske samarbejdspartner.

Mikkel S. H., partner, EIP Group ApS

 


 

Johan fra Juristerne hjalp min kæreste og jeg i en større sag med vores gamle udlejer. Vi havde først en erhvervsjurist på sagen, men hun valgte midt i forløbet at henvise til Johan.

Vi boede 3,5 år i en lejlighed i Nørresundby, hvor der blev konstateret skimmelsvamp kort efter, vi var flyttet ind. Skimlen var svær at holde nede og jeg fik bl.a. allergiske reaktioner. Det var bare noget rigtigt møg…

Johan tog kampen op med vores ret uduelige udlejer, der mente at vi skulle betale hele gildet på over 30000 kr.! Vi blev rådet til køre en sag i boligretten om afslag i lejen og ophævelse af lejligheden, hvilket vi dog ikke var helt trykke ved på pga. lang sagsbehandling og det lidt uoverskuelige i at skulle vente på afregningen af det hele. Alligevel lykkedes det os at indgå forlig med vores udlejer, og vi slap for regningen af istandsættelse + vi fik 8000 kr. tilbage af vores depositum. Jeg kan slet ikke forestille mig hvad vi skulle have gjort, hvis ikke vi havde fået hjælp…..

Vi giver vores aller bedst anbefalinger – vi fandt hjælpen både nærværende og yderst kompetent.

Nanna Folsted, Vestbjerg

 


 

Jeg hyrede Juristerne, da min nu tidligere chef, ikke ville udbetale min løn. Vi var blevet uenige på flere punkter. Fra jeg tog kontakt, til at jeg havde min løn og sagen var afsluttet, gik der kun 6 dage. At al kontakt blev håndteret af andre, som jeg kunne have tillid til, og at tingene blev ordnet så hurtigt i sidste ende, var dejligt.

Jeg vil henviser gladelig andre til jer!

Sabina Wulf, Aalborg

 


 

Jeg synes, at det er et rigtigt godt koncept i kører (Lejerens Jurist på Facebook), og det er helt sikkert noget, der vil hjælpe rigtig mange. Mange, mange tak for hjælpen!

Nikolai T., Aalborg

 


 

Jeg siger tusinde tak for hjælpen! Vi var virkelig ikke kommet så langt uden den hjælp, du har givet os. Det er utroligt, hvordan en udlejer lige pludselig kan give lyd fra sig når der bliver sat en jurist på sagen.

Daniel Mandrup, Aalborg

 


 

Jeg kendte Johan fra Juristerne i forvejen, så tøvede ikke, da jeg havde brug for hjælp da jeg modtog min fraflytningsrapport fra min tidligere udlejer, der oven i købet er et advokatfirma. Jeg fik hjælp til forberedelse af sagen, og  min sag venter nu på at blive behandlet i Huslejenævnet.

Henrik Kluug, Aalborg

 


 

Min søn skulle flytte i sin første lejlighed, og jeg ønskede at han skulle komme så godt i gang, som muligt. Derfor brugte vi Johan fra Juristerne til at gennemgå to lejekontrakter, inden der blev skrevet under. Vi fik en grundig gennemgang og gode råd med på vejen. Venlig og ordentlig service.

Helle B., Nørresundby

 


 

Hyrede Juristerne til at udfærdige standardkontrakter til fremtidige kunder, da vi for nyligt købte rettighederne til et amerikansk produkt, som vi vil forsøge at sælge i Danmark. Jeg har kun ros og anderkendelse til overs for det stykke arbejde, der er blev lagt i projektet - og prisen er væsentligt billigere end advokaten, jeg tidligere har brugt.

Christian V., indehaver, IceCocktails

 


 

Effektiv hjælp, da vi skulle brug hjælp i en sag om manglende betaling. Tak for samarbejdet, om det var kort – vi vender tilbage en anden gang.

Thomasz P., Hobro



Juristerne

C/o: Johan Lisberg Jensen
Istedgade 10, 2. Th.
9000 Aalborg

Tlf.:  22 59 25 16
E-mail: kontakt@juristerne.dk


CVR: 35351825
Registreringsnummer: 7836
Kontonummer: 1204627