Cases

Vi har siden 2014 hjulpet små og store udlejere med at opnå mere effektiv og smidigere udlejningsforretning. I nogle tilfælde består vores hjælp i akut, juridisk bistand og i andre håndterer vi salg, markedsføring og rekruttering af lejere.

Karolinehaven

Udlejning af 100 lejeboliger på Eternitten i Aalborg

Vi forestår al online markedsføring & SoMe, hjemmeside- og hjemmesideopdatering, digital kommunikation & in bound kommunikation via mail, telefon og SoMe, fremvisninger & åbne huse og lejerekruttering på projektet, der tæller to-, tre- og fireværelses lejligheder i moderne nybyggeri på Eternitten i Aalborg. Lejlighederne er indflytningsklar pr. 1/12 2019 og 15/1 2020. Dags dato (29.12.2019) er 98 lejligheder udlejet. Projektet forventes fuldt udlejet til indflytningsstart 15.01.2020. Vi håndterer også efter 15.01.2020 den løbende udlejningsdrift af Karolinehaven.

Reference: Direktør, Carsten Enggaard

iCiti A/S

Digital markedsføring og udlejning for iCiti A/S

Vi håndterede fra 2014 til 2019 digital markedsføring og SoMe for iCiti A/S, herunder udarbejdet kampagner, hjemmesideløsninger og forestod udlejningsforretning af forskellige boligprojekter med rådgivning. I 2018 bistod vi eksempelvis ved udlejningen af 49 lejligheder i Byparkhusene i Aalborg. Projektet stod fuldt udlejet 2 måneder efter lejlighedernes første mulige indflytningsdag. Til dagligt håndterer iCiti A/S 400+ lejligheder i Aalborg og Nørresundby. Samarbejdet ophørte ved udgangen af 2019, da iCiti overtog opgaverne selvstændigt.

Reference: Direktør, Peter Claesen

Trianglen/Godsbanen

Udlejning af 17 lejeboliger på Godsbanen/Trianglen i Aarhus

Vi forestod al online markedsføring & SoMe, digital kommunikation, fremvisninger & åbne huse og lejerekruttering på projektet, der talte to-, tre- og fireværelses lejligheder i moderne nybyggeri i Aarhus. Lejlighederne var indflytningsklar pr. 1/10 2019. Projektet stod fuldt udlejet i november 2019.

Reference: Direktør, Per Gerth Pedersen

Østre Havneparken 7

Udlejning af 35 lejeboliger i Østre Havneparken i Aalborg

Vi forestod online markedsføring & SoMe, hjemmeside og hjemmesideopdateringer, lejerrekruttering og fælles samarbejde om fremvisninger & åbne huse. Projektet stod fuldt udlejet en måned efter lejemålenes første mulige indflytningsdag.

Reference: Direktør, Peter Claesen

Boeck Hansen Husene

Udlejning af 80 lejeboliger på Eternitten i Aalborg

Vi forestod al online markedsføring & SoMe, hjemmeside- og hjemmesideopdatering, digital kommunikation, fremvisninger & åbne huse og lejerekruttering på projektet, der talte to-, treværelses lejligheder i moderne nybyggeri på Eternitten i Aalborg. Samtlige 80 lejligheder var udlejet til første indflytningsdag.

Reference: Direktør, Carsten Enggaard

Lindholm Brygge 15

Udlejning af 40 lejeboliger på Lindholm Brygge i Nørresundby

Vi indgik som ny aktør i projektet, efter langsom udvikling i udlejningen (blot 6 ud af 40 lejeboliger var udlejet) i efteråret 2018. Efter 5 måneders samarbejde om markedsføring, lejerrekruttering og fælles samarbejde om fremvisninger & åbne huse stod projektet i foråret 2019 fuldt udlejet.

Reference: Projektchef, Joachim Rasmussen og kommunikationschef, Kristian R. Hansen

Enghusene

Udlejning af 65 lejeboliger på Eternitten i Aalborg

Vi overtog opgaven fra anden aktør midtvejs i projektet, efter stagnation i udlejningen (24 ud af 65 lejeboliger var udlejet). Efter 4 måneders samarbejde om markedsføring, lejerrekruttering og fælles samarbejde om fremvisninger & åbne huse stod projektet fuldt udlejet i foråret 2018, kort efter lejemålenes første mulige indflytningsdag.

Reference: Direktør, Carsten Enggaard

Danalien

Udlejning af 49 lejeboliger i Aalborg

Vi indgik som ny aktør i projektet, efter langsom udvikling i udlejningen (blot 8 ud af 49 lejeboliger var udlejet) i sommeren 2018 på en tidsbegrænset, 3-måneders, aftale, indtil projektets overgang til ny ejer. Efter 3 måneders samarbejde var belægningen vækstet fra 8 udlejninger til 24.

Reference: Direktør/advokat, Rasmus Haugaard

Sofiendal Have

Salg af 20 rækkehuse i Aalborg SV

Vi forestod, som supplerende aktør til ejendomsmægleren på projektet, online markedsføring & SoMe, hjemmeside- og hjemmesideopdatering og digital kommunikation på projektet, der talte 2x20 rækkehuse ad to etapper, i Aalborg SV. Rækkehusene er indflytningsklar i midten af 2020.

Reference: Direktør, Carsten Enggaard

Fjelshøj Husene

Udlejning af 56 lejeboliger på Eternitten i Aalborg

Vi overtog opgaven fra anden aktør midtvejs i projektet, efter stagnation i udlejningen. Efter 4 måneders samarbejde om markedsføring, lejerrekruttering og fælles samarbejde om fremvisninger & åbne huse overgik projektet dog til ny ejer, da lejeboligerne blev afsat ved salg til netop ny ejer.

Reference: Direktør, Carsten Enggaard

Hasserislund

Udlejning af løbende justeret portefølje af lejligheder og rækkehuse i Aalborg SV

Vi supplerede i en 3-måneders kampagne udlejer ved online markedsføring & SoMe, og gennemførte onboarding af udlejer i online markedsføring og lejerrekrutering.

Reference: Udlejningskoordinator, Cecilie Boe

Overblikket

Udlejning af 2-, 3- og 4-værelses lejligheder på Eternitten

Vi forestår al online markedsføring & SoMe, digital kommunikation, fremvisninger & åbne huse og lejerrekruttering på Overblikket på Eternitten i Aalborg, der udgør to-, tre- og fireværelses lejligheder i moderne nybyggeri fra 2010.

Reference: Direktør, Per Gerth Pedersen

Voldbjerg I/S

Udlejning af 46 lejemål i Aalborg & Klarup

Vi forestår al online markedsføring & SoMe, digital kommunikation, fremvisninger & åbne huse og lejerrekruttering i udlejningsdriften af Voldsbjerg I/S' portefølje, der netto udgør 46 lejemål fordelt på lejligheder i Aalborg centrum og mindre landejendomme i Klarup & omegn.

Reference: Ejer, Anne Mette Voldbjerg

Tranebærparken

Udlejning af 57 rækkehuse

Vi forestår al online markedsføring & SoMe, digital kommunikation og lejerrekruttering til Tranebærparken i Hasseris i Aalborg, der udgør 57 rækkehuse, for P/S MBH-Aalborg.

Reference: Direktør, Morten Haugaard Dahl