Services og ydelser

Vi yder hjælp og service inden for vores 12 kerneområder under temaerne juridiske løsninger, rekruttering og markedsføring. Bliv medlem i dag og få klar rådgivning til dit lejemål.

Udfærdigelse af lejekontrakter

Succesfuld udlejning kræver indgående kendskab til lejeretlige regler og retspraksis, men også når det gælder udarbejdelsen af et korrekt lejekontrakt.

Konflikthåndering i tvister eller ved uenighed

Selv de dygtigste udlejere – store som små - oplever undertiden misforståelser, uenigheder eller tvister i et lejeforhold.

Ind- og fraflytningssyn

Både ind- og fraflytningssynet spiller en væsentlig rolle i lejeforholdet. Et grundigt og kompetent håndteret indflytningssyn sikrer dig mod ubehagelige overraskelser.

Partsrepræsentation i Huslejenævn eller Ankenævn

Er en uenighed uløst imellem dig og lejer, har du behov for at prøve et krav eller har lejer indbragt et krav for enten Huslejenævnet eller Ankenævnet, bistår vi dig.

Rådgivning

Lejelovgivningen er kompleks og et af de retsområder, der forudsætter en høj grad af kompetent, juridisk specialisering og praktisk erfaring.

Huslejereguleringer og kontraktvilkår

Succesfuld udlejning kræver indgående kendskab til lejeretlige regler og retspraksis, men især når det gælder fastsættelse af en korrekt husleje.

Online markedsføring

Succesfuld udlejning kræver indgående kendskab til lejeretlige regler og retspraksis, men især når det gælder fastsættelse af en korrekt husleje. Huslejen må nemlig, efter nugældende praksis, faktisk hverken være for høj eller for lav.

Hjemmeside til din udlejning

Har du flere lejemål, er det særligt relevant at tilbyde nysgerrige nye lejere et konkret og nemt tilgængeligt overblik over dine lejligheder – og det uanset, om de er udlejet, reserverede eller ledige. Vi tilbyder udlejere en effektiv og moderne hjemmeside, der gør dine lejemål synlige.

SoMe-kampagner

Skal din lejebolig udlejes, skal den ses. Det betyder, at det er særligt relevant og effektivt at markedsføre din lejebolig dér, hvor lejerne befinder sig. 95% af danskerne er aktive på SoMe, og ikke færre end 85% af lejerne i større danske byer finder deres næste lejebolig via SoMe.

Fremvisninger & åbne huse

Står din udlejningsvirksomhed foran et større ejendomsprojekt med mange lejemål, eller har du behov for hjælp til fremvisning eller åbne huse for konkrete lejemål, hjælper vi med mandskab, markedsføring.

Rekruttering af lejere

Den typiske lejer er ofte interesseret i flere forskellige lejemål, og aldrig har det været nemmere at søge lejligheder frem end i dag. Det stiller krav til din udlejningsforretnings udtryk, din kommunikation og din markedsføring.

Digital kommunikation

Skal din lejebolig udlejes, skal den ses - og vil du i kontakt med mange lejere, skal din udlejningsforretning være gearet til håndtering af digital kommunikation pr. mail, via SoMe og over telefon.