Specialister i lejeret

Vi beskæftiger os med alle faserne i arbejdet med professionel udlejning; Salg/markedsføring, hjemmesideløsninger, fremvisninger/åbne huse, ind- og fraflytningssyn, ligesom vi håndterer juridiske forhold i udlejning af private beboelseslejemål.

Billede af Johan Lisberg Jensen

Johan Lisberg Jensen

Ejer & jurist, cand.jur.

Billede af Katrine Skaarup Rasmussen

Katrine Skaarup Rasmussen

Konsulent & jurist, cand.jur.

Billede af Christine Frank Sönnichsen

Christine Frank Sönnichsen

Konsulent & jurist, cand.jur.

Billede af Marcus Brandborg

Marcus Brandborg

Konsulent & assistent, stud.jur.

Billede af Arne Sørensen

Arne Sørensen

Bygningsingeniør

Om Juristerne

Vi er uddannede jurister, specialisteret i lejeret og vi har års erfaring med håndtering af lejeretlige sager for både lejere, udlejere og beboerrepræsentationer- og foreninger. Vi håndterer sager ved Huslejenævn, Beboerklagenævn og Ankenævn.

Juristerne.dk, der ejes af cand.jur., Johan Lisberg Jensen, er en af to professionelle platforme, idet Lejerensjurist.dk også er et koncept af Juristerne.

Vi anvender i vores sagsbehandling ikke studerende eller andre uden juridisk kandidatuddannelse. Er du medlem af Juristerne, håndteres din sag således udelukkende af kompetente, faguddannede specialister i lejeret.

Læs selv, hvad vores kunder siger og hvordan vi siden 2014 har hjulpet med udlejningen af flere end 500 lejeboliger på tværs af byer i hele landet under vores cases. Det er os, der tager ”småsagen” – men vi håndterer også større udlejningsprojekter i landets største byer.

Byggesagkyndig og bygningsingeniør

Juristerne har en fast tilknyttet byggesagkyndig, bygningsingeniør Arne Sørensen, der benyttes som ekstern konsulent ved særlige lejeretlige opgaver.

Arne Sørensen har flere end 40 års erfaring inden for boligområdet, herunder arbejde med e-mærker, tilstandsrapporter, byggesagkyndig gennemgang af fast ejendom m.v.

Samarbejdet betyder, at Juristerne til enhver tid kan sikre, at klienter i lejeretssager og sager om fast ejendom, kan indhente relevant og effektiv bistand, som ellers ligger uden for Juristernes fagområde, og i øvrigt til en konkurrencedygtig pris.

Juristerne bestræber sig på at være alle-mands-sagføreren, der hjælper både hurtigt, kompetent og professionelt. Vi ønsker at tilbyde juridisk bistand og rådgivning i øjenhøjde og til priser, hvor alle kan være med.

 

Et udvalg af vores kunder