TN Udvikling og Juristerne bag udlejningen af 160 lejeboliger i Aalborg

Udgivet den 2. juli 2021 af Johan Lisberg Jensen

TN Udvikling og Juristerne bag udlejningen af 160 lejeboliger i Aalborg

160 lejligheder fordelt på 1-, 2- og 3-værelses lejligheder, udlejes i det kommende ‘Åhuset’, der samlet vil bestå af ca. 11.100 m² nyopført boligmasse. Byggeriet får adresse i udkanten af det gamle Godsbaneareal i Aalborg ved Østre Allé og Dag Hammarskjølds Gade, og vil huse lejligheder i op til 11. etage.

Til at løfte udlejningen er Juristerne & Lejebolig/Aalborg valgt af ejendomsudvikler TN Udvikling, og i tæt samarbejde med projektets øvrige aktører, herunder bl.a. Crescendo og Mose Ejendomsadministration. 

Vi er stolte over at kunne løfte sløret for, at der er indgået aftale med TN Udvikling og Mose Ejendomsadministration, hvormed vi igennem en effektiv og smidig udlejningsproces, skal varetage digital kommunikation, hjemmeside & online markedsføring, rekruttering af lejere, fremvisninger, åbne huse og kvalitetssikringen igennem hele udlejningsprocessen. Vi indgår sammen med Ida Mose v. Mose Ejendomsadministration som eksterne konsulenter allerede i projektudviklingsfasen. Efter førstegangsudlejningen er realiseret, håndterer vi fremadrettet også genudlejninger på projektet. 

Samarbejdet med TN Udvikling er det første i rækken, men er en naturlig udvidelse af kredsen af samarbejdspartnere efter vi tidligere har bistået med tilsvarende bistand i forbindelse med en række andre større projektudlejninger, herunder bl.a. Karolinehaven (100 boliger), Boeck Hansen Husene (80 boliger), Gartnervej (33 boliger) m.fl. i både Aalborg og Aarhus.

For mere info om projektet se: https://raundahl-moesby.dk/modules/buildings/building.php?id=103

For mere info om udlejningen ved Lejebolig/Aalborg se: www.lejebolig-aa.dk.